2015 m. kovo 10 d., antradienis

SERIALAI

GERIAUSI MATYTI SERIALAI


          Sveikos! Šiandien norėčiau padaryti įrašą apie serialus. Manau, kiekviena mergina, lietingą dieną, arba kai už lango blogas oras, gulasi į lovą, ir žiūri serialus. Taigi, jeigu savo baigat peržiūrėt serialus, ir nebežinot ką žiūrėti, tai šis įrašas kaip tik jums! Aš aprašysiu savo mėgstamiausius serialus, galbūt kažkas susidomės. 
          


FAKING IT (apsimetėlės)
Šį serialą pradėjau nesenai žiūrėti, tikrai užkabino! Jeigu kas nors matėte "awkward", tai šis serialas yra panašaus tipo. "faking it" yra laisvo tipo, labai lengvai žiūrisi. Labiau šiuolaikiškas, gražūs aktoriai, gražūs rūbai. Nenoriu labai pasakoti apie jį, nes kas norės žiūrėt, nebebus taip įdomu. Bet tai tiesiog apie apsimetėles, kurios apsimetinėjo lesbietėmis, žinoma kadangi "apsimetinėjo" tai jos turėjo ir po vaikiną. Veiksmas vyksta mokykloje. Rekomenduočiau tikrai pažiūrėt, manau nepasigailėsit!





AWKWARD (kerėpla)

Tikrai vertas dėmesio serialas! Tai puikus pavyzdys, toms, kurios nelabai pritampa mokykloje, bet vistiek kovoja su savo asmenybę. Tai apie merginą, kuri rašo blogą, ar dienoraštį, kuriame išsilieja, išrašo savo jausmus, bei kaip praleido dieną. Šio serialo veiksmas vyksta taip pat daugiausiai mokykloje. Tikrai daug sukeliantis emocijų. Tiesiog, pažiūrėkit, tai vienas iš mano mėgstamiausių.








GOSSIP GIRL (liežuvautoja)

Pripažinsiu, kažkada, šis serialas man buvo pasirodęs neįdomus, nesuprasdavau kodėl visos jį giria. Porą kartų pažiūrėdavau per tv, bet neužkabindavo. Bet vieną dieną, tikrai neturėjau ką žiūrėti, na tiesiog serialus buvau peržiūrėjus, nieko naujo nebuvo, tai nusprendžiau pradėti  žiūrėti. (man atrodo vasarą jį pradėjau žiūrėt). Tai man visos serijos akyse ištirpo, per savaitę po sezoną peržiūrėjau. Toks įdomus jis! Ir kuo toliau žiūri, tuo įdomiau darosi. Dabar žiūrėčiau antrą kartą tikriausiai. Šis serialas labai daug pamoko, daug gyvenimo situacijų, kurias reik gerai apgalvoti. Taip pat ten puikūs aktoriai, puikūs apsirengimai, vietovės. Siūlyčiau tikrai pažiūrėt, ypač toms, kurios mėgsta "classy" stilių, prabangą.



MODERN FAMILY (moderni šeima)

Taip pat labai įtraukiantis filmas, jį pažiūrėjus visada lieku su šypsena. Tiesiog aktoriai puikūs. Šis serialas galbūt pats tikroviškiausias, ta prasme manau rasite savo šeimos dalelę kažkokia šiame seriale. Jis nėra labai išpūstas, prigrąžintas ir t.t. Tiesiog, šeimų gyvenimai. Šį serialą žiūrint, visada aš susimąstau, randu naujų idėjų ir panašiai. Tikrai pažiūrėkite, nepasigailėsit!









Būtų šaunu, jog jūs komentaruose pasidalintumėte savo žiūrimais serialais, galbūt susidomėsiu, pradėsiu žiūrėti, ir jis atsiras kitame įraše! Kadangi, apie serialus tikrai dar parašysiu!

3 komentarai:

  1. Per kur žiūri apsimeteles? :) nes nerandu kad būtu išverstos lt kalba....

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pretty little liars ir the vampire diaries yra the best <3333

    AtsakytiPanaikinti
  3. Baigiau žiūrėti Kerės dienoraščius, tai ieškojau naujo serealo. Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti